Hoe je favoriete film goedkoop bekijken?

Films downloaden is uiteraard illegaal, maar dat betekent niet dat je heel wat centen moet neertellen om je favoriete prent te kunnen bekijken. Andere manieren genoeg om een goedkoop filmavondje te houden, met de nieuwste kaskraker of een oudere klassieker op het scherm.

Winkels als Bol.com hebben een gigantisch aanbod dvd’s en blu-rays in de online rekken. 1 dvd heb je al snel voor pakweg €7. Je kunt er eindeloos naar kijken en met zoveel mensen als je wilt. Geef toe, dat is toch een pak goedkoper dan in de cinema. Wat meer is, niet veel na de release in de cinema worden films al op een schijfje gebrand, je hoeft dus niet zo lang te wachten op die topprent, en bekijkt hem nadien zoveel als je zelf wilt. Www.goedkoop.be houdt bovendien alle acties van Bol.com in het oog, dus als er een straffe dvd-promotie is, vind je die ongetwijfeld daar.

Haal je wegens plaatsgebrek liever geen dvd´s of blu-rays in huis, of weet je van jezelf toch dat je elke film maar één keer bekijkt? Benut dan je multimedia-abonnement ten volle. Je hebt waarschijnlijk wel digitale tv in huis? Wel, via dit kanaal bestel je een unieke selectie films uiterst voordelig. De film blijft 24 uur beschikbaar, perfect dus als je door omstandigheden niet genoeg hebt aan een avond.

Zo zie je maar, een ontspannend filmavondje hoeft helemaal geen fortuin te kosten. Om nog maar te zwijgen van de hapjes die je veel uitgebreider en toch goedkoper kunt opsmullen tijdens het kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>